18. January 2022

Om

ERP-tuning ApS drives af Bjørn Møller Pedersen, som har arbejdet med Dynamics AX siden de første tanker i designfasen.

I perioden 1990-97 arbejdede jeg i Damgaard Data’s udviklingsafdeling og havde ansvaret for applikationen først i XAL og siden Axapta. Dette arbejde skete i tæt samarbejde med Erik Damgaard, Benny Olesen samt resten af holdet bag produktet.

I 1997-2002 arbejdede jeg som selvstændig konsulent i firmaet Tadorna ApS. Ydelserne bestod i undervisning af Axapta udviklere samt assistance til danske og udenlandske partnere, der typisk lige var startet på produktet.

thy:development var et joint venture mellem Tadorna ApS og thy:data. Ideen var at videreføre tankerne fra Tadorna og udarbejde et professionelt undervisningskoncept for at skubbe Axapta udviklerne videre efter de indledende standard kurser. Konceptet hed x-masterclass og dækkede hovedmodulerne i standard applikationen. Desværre slog konceptet aldrig igennem. Mange syntes det var en rigtig god ide, men det kneb med at få det solgt. thy:development indstillede aktiviteterne i 2005.

Siden 2005 og frem til stiftelsen af ERP-tuning ApS i 2011 har jeg arbejdet som Senior udvikler og Løsningsarkitekt hos Microsoft samt danske partnere og slutkunder.

I forbindelse med lanceringen af x-masterclass i 2004 blev der lavet et portræt af mig i Computerworld: “En af hjernene bag Axapta”.